Schadeherstel

Wij kunnen u als klant een totaal automotive pakket bieden, daar hoort helaas ook het vervelende stukje schade bij.
Indien u schade heeft is uiteraard het allerbelangrijkste dat u en/of de tegenpartij geen persoonlijk letsel hebben.
Na het onstaan van de schade ALTIJD schade formulier invullen om mogelijke discussies achteraf te voorkomen, vervolgens dient de auto naar ons te komen, dit kan daar waar mogelijk dmv zelf te rijden(kleine schade) of de auto wordt door de takel/bergingsdienst afgevoerd (hier bent u ten alle tijden voor verzekerd). Wij hebben hiervoor de zogenaamde bergingskaart ontwikkeld die u bij uw autopapieren kunt bewaren, vraag hier om bij het eerst volgende bezoek aan onze werkplaats.
Wij hebben per direct een gratis vervangende auto voor u beschikbaar, hierin blijft u rijden tot u weer over uw eigen auto kunt beschikken.
Dan gaan wij voor u in conclaaf met de verzekering wat/ hoe hoog de schade is en wat de beste vervolg stap is, herstel of totaal verlies met de daarbij de evt juiste bepaling van de waarde van uw auto.
U als klant merkt hier echter niks van en zult in de praktijk naar herstel, uw auto weer retour krijgen waarbij wij er zorgvoordragen dat de afwikkeling rechtstreeks met de verzekering gebeurt en u zelf niks hoeft voor te schieten. Als er spraken is van een eigen risico zullen wij altijd het LAAGSTE bedrag welke vermeld is op uw polis en/of groene kaart hanteren.

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen die de schade stroom willen sturen naar door hun aangewezen bedrijven, het is belangrijk om te weten dat het uw auto is en U bepaald waar deze hersteld wordt.


Wij wensen u vele veilige kilometers toe!!!!!