Van harte welkom op de website van Autobedrijf Vincent Smits

Vincent auto's heet u graag van harte welkom voor professioneel onderhoud en reparatie, schade herstel en in-/verkoop van auto's.
Ook voor levering van nieuwe of gebruikte auto's of een specifieke zoekopdracht voor een bepaalde auto bent u door de jarenlange ervaring en relaties bij ons op het juiste adres, ook voor gewoon een kopje koffie bent u van harte welkom op Hemelrijk 2A te Boxtel.

Universeel autobedrijf

Autobedrijf Vincent Smits is synoniem voor een betrouwbare, full service partner met ambitieuze plannen. Na vele jaren als trouble shooter en interim manager werkzaam geweest te zijn in de wereld van dealer organisaties, had de eigenaar Vincent Smits de gedachten "En dan nu zelf". De grote dealer organisaties gaan gebukt onder enorme druk van importeurs en doelstellingen daarnaast moeten ze aan een boekwerk aan dealer standards voldoen wat enorme kosten met zich meebrengt.
De achterliggende gedachten om als universeel garagebedrijf aan de slag te gaan is dat je dan je klanten beter en ongedwongener kunt bedienen.
Wij hebben er dan ook voor gekozen om een samenwerking met Van der Vorst auto's aan te gaan, zodat we van elkaars sterke kanten kunnen profitereren en zodoende de klant een ervaring van meer dan 60 jaar in de automotive branche kunnen bieden.
Eigenlijk is het heel simpel, bij Vincent Auto's staat u als klant centraal en we doen wat we beloven (waar zie je dat nog tegenwoordig!!!!)